Biroul Concesiuni Inchirieri Terenuri Spatii isi desfasoara activitatea in cadrul Directiei Intretinere si Administrare Patrimoniu Tulcea. Componența biroului este asigurata de un numar de 4 persoane – 1 sef birou si 3 persoane cu functie de executie.

Activitatea biroului consta in principal in valorificarea bunurilor ce alcatuiesc domeniul public si privat al Municipiului Tulcea in sensul concesionarii/inchirierii terenurilor si spatiilor disponibile in baza unor solicitari prealabile. Diversitatea activitatii reiese chiar din obiectul contractelor mai sus amintite, destinatia terenului in special in cazul contractelor de concesiune fiind ampla in sensul edificarii de constructii cu destinatia de: locuinte, spatii de cazare, hale de depozitare/productie, spital, diverse constructii destinate actului medical, blocuri, parcari, locuri de joaca etc.

Totodata biroul se ocupa si de eliberarea avizelor de ocupare temporara a terenului in baza unor solicitari scrise, ocupare necesara desfasurarii urmatoarelor tipuri de activitati: organizare de santier, amplasare chioscuri/tonete (ziare, flori, carti, inghetata etc), activitati de alimentatie publica angrenate sau nu in evenimentele organizate anual de catre Primaria Municipiului Tulcea, expozitii de promovari diverse (carti, masini, produse mestesugaresti, produse consmetice si medicale etc).

Tot din activitatea biroului putem enunta si initierea respectiv asigurarea demersurilor legale ce se impun in vederea recuperarii pe cale judecatoreasca a sumelor de bani datorate de catre contribuabilii concesionari/chiriasi.

Biroul Concesiuni Inchirieri Terenuri Spatiii conlucreaza impreuna cu celelate birouri din cadrul Directiei intocmai la colectarea si imbunatatirea veniturilor obtinute din concesiuni/inchirieri/vanzari/avize, sume de bani incasate prin casieria proprie si prin intermediul Serviciului Impozite si Taxe Locale, incasari care se fac venit la bugetul local.

Date de contact:

Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.; nr de telefon: 0747022078 sau 0240.516.250 interior 115 (sef birou) sau 105.

Program Audiente

Director

Luni, orele 16.30 - 17.30

Cu programare cu minim 24 ore inainte telefonic sau la sediu

Anunturi Publice

Vremea in

Harta a Municipiului Tulcea